De Klepperklumpkes van 't Walfort                                                     Aalten - Nederland
Home » Boerenbruiloft

2018 - zondag 2 september

De fietstocht en boerenbruiloft van 2017 was een groot succes. Niet in de laatste plaats om dat de boer tijdens de huwelijksvoltrekking op de knieën ging en zijn borerin voor het echie vroeg. Later in het jaar zijn ze echt in de echt verbonden. Het echtpaar ging echt paren en de echtgenoten hebben echt genoten. 

 

Aankomende zondag 2 september nog niets te doen? 🤵👰Kom naar de boerenbruiloft met gezellige dansmiddag!!💃🕺 Om 13.00 uur begint de boerenbruiloft bij het Romienendal in Aalten. Nadat het koppel in de boerencht is verbonden wordt dit gevierd met een feest: een dansmiddag medewerking van de band "Free-line"🎹🎸🎤. Dus trek je feestkleding aan en kom met ons dit feest vieren en show je dansmoves😎Het belooft een gezellige middag te worden!! Entree is gratis😁

Zondag 2 september
Aanvang 13.00u, afloop rond 19.00u
Iedereen is van harte welkom, entree is gratis! Locatie: zaal 't Romienendal in Aalten.
Georganiseerd door dansgroepen de Klepperklumpkes en de Vier Winden

Tot dan!

 

 

2017

Boerenbruiloftspaar gaat voor het echie!!!

Zondag 23 juli vond hèt evenement van de Vier Winden en de Klepperklumpkes plaats, de fietstocht en aansluitend de boerenbruiloft. Het was weer een prachtig en fotogeniek spektakel.
Plaats van handeling was 
D'N HEURNSEN TREF in AALTEN. 

 

De start van de fietstocht ging langs weerszijden van de grens over prachtige paden achter in de Achterhoek. In Holtwick konden de fietsers op adem komen en kregen een verfrissing aangeboden. 

 

Om 16.00 uur arriveerde het boerenbruidspaar in de trouwkoets getrokken door 2 paarden. Vervolgens voltrok boerenstandambtenaar Jan Oberink op ludieke wijze het paar in de 'boerenecht'. Daarna barstte het feest los. Muziekgroep 'Onder de Linden' verzorgde de muzikale omlijsting. Het feest werd afgesloten met een heerlijke boerenbruiloftsmaal.

 

Peter en Mariëlle vormde het boerenbruidspaar. Tot ieders verrassing ging Peter op de knieèn om zijn Marielle ten huwelijk te vragen maar dan voor het echie. Het 'JA' van Mariëlle werd met luid applaus begroet. Zo een goede hadden wij nog niet gehad.