De Klepperklumpkes van 't Walfort                                                     Aalten - Nederland
Home » Leden gezocht!

Leden gezocht!

Klepperklumpkes zoeken nog nieuwe mensen!


Lijkt het je leuk om gezellig samen iets te ondernemen?

Bij dansgroep de Klepperklumpkes uit Aalten is nog plaats voor enkele nieuwe dansers en muzikanten. De dansgroep is 60 jaar geleden is opgericht met het doel de folklore voor het nageslacht te bewaren. We oefenen in de even weken op dinsdagavond bij café Setz, Plein Zuid 12 Aalten.

De Klepperklumpkes treden jaarlijks regelmatig op in verzorgingstehuizen, verpleeghuizen, bedrijven en voor diverse organisaties. Ook wordt deelgenomen aan festivals in binnen- en buitenland. Vooral de festivals zijn fantastisch om mee te maken. Hier ziet men diverse verschillende culturen bij elkaar komen, en dan blijkt het maar weer dat muziek en dans verbroederd. 

 

We zijn dan ook op zoek naar mensen die de folklore een warm hart toedragen.  Ook harmonica en  accordeonspelers  zijn van harte welkom want zonder muziek kan er uiteraard niet gedanst worden. Een mooie bijkomstigheid is dat het ook nog een gezonde manier is om in beweging te blijven. voor info bel: 0543-475931 of mail naar klepperklumpkes@outlook.com