De Klepperklumpkes van 't Walfort                                                     Aalten - Nederland
Home » Leden gezocht!

Leden gezocht!

Klepperklumpkes zoeken nog nieuwe mensen!


Lijkt het je leuk om gezellig samen iets te ondernemen?

Bij dansgroep de Klepperklumpkes uit Aalten is nog plaats voor enkele nieuwe dansers en muzikanten.
 

Kom kennismaken en folklore dansen met  de Kleppers en de Vier Winden

De Klepperklumpkes (Aalten) en de Vier Winden (Lichtenvoorde) zijn twee bevriende verenigingen die samen één dansgroep vormen. De vergrijzing is toegeslagen en om de dansfolklore uit de Achterhoek levend te houden zijn wij op zoek naar nieuw bloed.

Als je op zoekt bent naar een leuke activiteit, het leuk vindt om af en toe op te treden met één dansgroep, iets te organiseren en de Achterhoekse streekfolklore ook in het buitenland te tonen, kom dan kennismaken. Wij organiseren workshops klompendansen, treden op bij instellingen en proberen één keer per jaar deel te nemen aan een festival al dan niet het buitenland. De afgelopen jaren zijn we te gast geweest in China (2010), Duitsland (2011), Polen (2012), Macedonië (2013), Slovenië (2014), Montenegro (2017) en Litouwen (2018).

 

Wij oefenen 1 keer per twee weken in Aalten, bij zaal Setz, plein Zuid (voorheen zaal Vultink) en/of 1 keer per twee weken in de bedrijfshal van IFEE, Mercatorstraat in Lichtenvoorde. Kom geheel vrijblijvend eens proefdraaien in de maanden september tot en met december en leer een paar leuke dansen. Inloop vanaf 20.00 uur en oefenen vanaf 20.30 uur. Is het wat, dan zien u graag in 2019 lid worden van de dansgroep. Voor de contributie hoeft u het niet te laten. 

Kom dansen, dat geeft energie.

 

Oefenrooster

Aalten - dinsdag

Lichtenvoorde - donderdag

 

 

4 sept.

13 sept.

18 sept.

27 sept.

2 okt.

11 okt.

16 okt.

25 okt.

30 okt.

8 nov.

13 nov.

22 nov.

27 nov.

6 dec.

11 dec.

20 dec.

 


De Klepperklumpkes treden jaarlijks regelmatig op in verzorgingstehuizen, verpleeghuizen, bedrijven en voor diverse organisaties. Ook wordt deelgenomen aan festivals in binnen- en buitenland. Vooral de festivals zijn fantastisch om mee te maken. Hier ziet men diverse verschillende culturen bij elkaar komen, en dan blijkt het maar weer dat muziek en dans verbroederd. 

 

We zijn dan ook op zoek naar mensen die de folklore een warm hart toedragen.  Ook harmonica en  accordeonspelers  zijn van harte welkom want zonder muziek kan er uiteraard niet gedanst worden. Een mooie bijkomstigheid is dat het ook nog een gezonde manier is om in beweging te blijven. voor info bel: 0623585422 of mail naar klepperklumpkes@outlook.com 

Maak een Gratis Website met JouwWeb