De Klepperklumpkes van 't Walfort                                                     Aalten - Nederland
Home » Workshop klompendansen

Een foto-impressie voor de workshop 'Driekusman' voor de kinderen van groep 3 en 4 van de basisschool OBS Het Woold' 

 

Een hele leuke, hilarische en fotogenieke groepsactiviteit is een workshop klompendansen. In de workshop leert u een paar folkloristische dansen en wordt u gekleed in de Achterhoekse klederdracht en danst u op klompen. Desgewenst wordt in de workshop een paar in de 'echt' verbonden door onze buitengewoon boerenbruiloft-ambtenaar. Uiteraard wordt het bruidspaar gestoken in traditionele boerenbruiloftskleding. Uitermate geschikt dus voor een vrijgezellenavond waarbij het een gezamenlijke activiteit kan zijn voor dames en heren  met een hilarisch voorproefje voor de echte bruiloft. Ook voor een personeelsfeestje, familiefeestje  of vriendenclub kan deze workshop een activiteit zijn waarbij iedereen betrokken kan worden en mee kan doen. Klompen en klederdracht hebben de Klepperklumpkes bij zich. De muzikanten spelen in op de wensen van de deelnemers.

We proberen er een gezellige avond/middag van te maken .Dus wil je eens een keer iets heel bijzonders doen dan willen we deze mogelijkheid- waarbij plezier voorop staat-  graag bij jullie onder de aandacht brengen.

 

 

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, locatie en consumpties en varieert van € 10,- tot € 17,50  per deelnemer.

Informeer naar de mogelijkheden. Klepperklumpkes@outlook.com

 

Workshop klompendans vrijgezellenfeest

Maak een Gratis Website met JouwWeb